Service, Verzenden & Contact

Producten:

Zoals jullie weten geloven wij in duurzaam. Alle producten die wij aanbieden zijn dan ook tweedehands, tenzij anders vermeld. Deze kunnen dus gebruikssporen hebben maar zijn nog prima voor een tweede ronde en met zorg uitgezocht en geselecteerd.

Verzenden:

Wij verzenden standaard via DPD en PostNL. Bij het afrekenen kun je zelf je voorkeur voor een verzendmethode aangeven. Voor opvulmateriaal en verzenddozen rekenen wij geen extra kosten, wij recyclen deze en hergebruiken oud materiaal. Net zo goed voor de wereld toch 😉 Daarnaast pakken we je bestelling op verzoek extra feestelijk in. Mocht je dit willen, laat het ons even weten.

Betalen:

Betalen kan bij ons via Bankoverschrijving en Paypal. Zodra je betaling binnen is gaan wij direct voor je aan de slag. Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Ophalen:

Ophalen is natuurlijk al helemaal mooi, dat kan natuurlijk gewoon bij ons in Boxtel. Wil je je bestelling komen afhalen? Laat het dan ons even weten en neem met ons contact op 🙂

Contact:

Je kunt ons op alle dagen bereiken via Facebook en Email. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren, kan het een poosje duren? maak jezelf geen zorgen, wij reageren altijd en zullen altijd iets van ons laten horen. Je vindt de contact opties aan de rechterkant van de website.