Over Ukkepuk

Ukkepuk is bedacht op een vrijdagavond aan de keukentafel, gewoon onder het genot van een goed drankje en een hapje door mij (Linda). Mijn partner Jef speelt als liefhebber/verzamelaar van van allerlei spullen ook een bescheiden rol in de start van Ukkepuk. Binnen Ukkepuk geloven wij in de waarde van Tweedehands. Waarom nieuw kopen als tweedehands ook prima voldoet? Ik probeer al jaren bewust tweedehands spullen te kopen, beter voor de wereld en ons zelf. Vanuit deze jarenlange ervaring is Ukkepuk gestart.

Wij houden van de zoektocht naar mooi houten speelgoed dat nog jaren mee kan en willen iedereen hiervan laten profiteren. In onze ogen is het speciaal in deze huidige tijd belangrijk om bewust om te gaan met speelgoed. Consuminderen in plaats van consumeren! Goed voor de wereld en goed voor je portemonnee. En geef eerlijk toe: Het voelt ook nog een stukje beter! Geef Speelgoed een tweede kans, goed voor een nieuwe ronde!

In mijn webshop vindt je van allerlei 2e hands Speelgoed, speciaal voor jou met liefde geselecteerd, nagekeken en gefotografeerd! Geen shady zaakjes of stinkende winkels maar transparantie, what you see is what you get! en het mooie is ik pak het ook nog mooi voor je in zodat je je extra speciaal voelt!